avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Călătorie cu minor născut în Spania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Călătorie cu minor născut în Spania

Buna ziua
Am si eu o intrebare in privința uneii calatorii cu un minor...
Am un baiețel de 2 ani jumate nascut in spania insa fara cetațenie spaniola are doar libro familiar si certificatul de nastere de la spital scos...
Tot ce mar interesa e sa stiu daca eu ca mama lui pot pleca cu el in Italia
Ce acte trebuie sa am si daca egzista vro problema avand in vedere ca tatal copilului nu vrea sa mearga ..
Copilul e pe numele lui . e obligatoriu sa am procura de la tatal lui ?! Si vreau sa stiu daca necesit pasaport pentru copil ca sa pot pleca?! Sau doar cu certificatul de nastere si libro de familie !?
Eu cu tatal copilului nu suntem luați cu acte
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
Elly215093, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare carte identitate in spania + certificat nastere bebe pentru zbor daniela013 daniela013 Buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati cu cateva informatii...anul viitor imi expira buletinul (2014) si as dori sa stiu cum il pot renova de la ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea procurii...in cazul acordului tatalui de a parasi(mama)romania cu minorul ana s ana s daca tatal face procura sa pot parasi spania cu minorul pt a merge in romania, cat timp e valabila(s-ar putea sa nu plec in perioada asta). apoi,,,pt a ma ... (vezi toată discuția)
Tatal la inchisoare, nu vrea sa semneze pentru iesirea din spania cu copilul Monyq Monyq Buna ziua. Sunt in Spania, am o fetita de 1 an si 2 luni nascuta aicea si este pe numele tatalui. Tatal copilului este tot roman, m-a batut si amenintat de mai ... (vezi toată discuția)