avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal pentru conducere fără permis. Ce valoare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal pentru conducere fără permis. Ce valoare are declarația unui minor?

Buna seara, prietenului meu i s a deschis dosar penal pt condus fara permis, doar pe baza unui prieten din masina( minor) care a spus ca el a condus, dar politia cand l a prins avea motorul oprit, frana de mana trasa si el era jos din mașina.
Intrebarea mea este:
1. Se poate continua doar asa fara nicio dovada?
2. declaratia minorului are vreo valoare?
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Quartila , utilizator 11:54, 7 Martie 2018
Pai altă probă este că, a fost urmărit de un echipaj de poliție, probabil nu a oprit la semnele acestora și ulterior a fost identificat și s-a constatat infracțiunea.
Iar declarația martorului, întărește constatarea făcută de echipajul de poliție.
Nu contează că este minor, că doar nu are 6 ani.

Ideea este, de ce nu au plecat de lângă mașină, daca tot au apucat sa parcheze și să coboare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu permis suspendat anghel79 anghel79 in timp ce eram oprit pe un drum comunal din ialomita un echipaj de politie din ilfov a oprit si mi-a solicitat actele .Avind permisul suspendat nu am avut ce ... (vezi toată discuția)
Băut dar cu motorul oprit si parcat acasă, ce fac ? Taisir Taisir Buna ziua , am si eu o problema si nu stiu ce sa fac , acum o saptamana am fost la o petrecere intr un sat si am consumat alcool fiind cu masina , mai spre ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu - suspendare permis de conducere GabrielP90 GabrielP90 Buna ziua, Saptamana trecuta ma aflam cu masina in parcarea unui magazin, motorul oprit, cheile in buzunar cand a oprit un echipaj de politie in spatele ... (vezi toată discuția)