avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxă salubrizare sector 4 Bucureşti
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxă salubrizare sector 4 Bucureşti

Prin HCL S4 9/2017,Consiliul Local al Sectorului 4 a intituit o taxă de salubrizare. În Regulamentul privind instituirea taxei, la articolul 1 (b) este menţionat

... persoanele fizice autorizate ... în cazul în care imobilul respectiv este în proprietatea acestora. (Îmi cer scuze că nu am scris tot articolul, dar am găsit hotărârea doar la [ link extern ]
pdf-ul nu este editabil)

Sediul social al meu ca PFA este întegistrat în apartamentul deţinut împreună cu soţia. În această situaţie consider că nu mă încadrez în articolul menţionat, deoarece imobilul nu e proprietatea PFA-ului.

Este corectă această presupunere?
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
Nekora, utilizator

Alte discuții în legătură

Sector 4 buc. pfa in imobil de apartamente FlorinDP FlorinDP Buna ziua, In urma cu cateva zile am primit de la Primaria S4 - decizie de impunere pentru salubrizare, conform HCL 9/2017 si HCL 95/2017 ( modificari si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc să intru in posesia certificatului fiscal ... ButAlina ButAlina Buna ziua! Doresc să.intru in posesia certificatului fiscal emis de către Dgitl sector 4, însă aceștia refuza să-l elibereze întrucât îmi.solicita ... (vezi toată discuția)
Taxa de salubrizare sector 4 anna111 anna111 Am fost ieri la Taxe si Impozite sector 4 sa achit taxa de salubrizare, unde din 3 inspectori, nici unul nu a stiut sa interpreteeze urmatorul paragraf din HCL ... (vezi toată discuția)