avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... P.U.G
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

P.U.G

Sunt proprietara unui imobil: teren cu construcții și grădină întabulat în Cartea Funciară ca teren intravilan. Cu ocazia elaborării noului Plan Urbanistic și amenajarea terenurilor General Primăria a defalcat imobilul în două, încadrând terenul intravilan de grădină împrejmuită cu gard, în extravilan. A procedat legal ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2018
marcela53, utilizator
Cel mai recent răspuns: kpaul , utilizator 22:33, 5 Aprilie 2018
Am o problema oarecum asemanatoare .
Daca doriti putem lua legatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism pentru alipire terenuri? Dumies Dumies AM de alipit trei parcele care au limite de proprietate comune facand un corp comun,Pe o parcela am construit avand autorizatie de constructie casa de locuit ... (vezi toată discuția)
(cadastru) alipire terenuri cu probleme Leordeanu Leordeanu AM de alipit trei parcele care au limite de proprietate comune facand un corp comun,Pe o parcela am construit avand autorizatie de constructie casa de locuit ... (vezi toată discuția)
Intravilan, extravilan marcela53 marcela53 Am titlu de proprietate: teren intravilan împărțit pe două parcele: o parcelă cu CC, și o parcelă grădină. La intabulare în CF grădina a intrat în ... (vezi toată discuția)