Buna seara. Detin un apartament in proprietate frumos, renovat, situat intr-o zona foarte buna, chiar selecta(cumparat pe bani grei, nu prin Legea 112, ca majoritatea din bloc....). Din pacate, desi expertizat inca din 1993, Asociatia nu a intreprins nimic in vederea consolidarii imobilului. Concluzia: BULINA ROSIE. De aceea, nu pot vinde (incerc de ceva ani), nici INCHIRIA, din februaie!...Ca atare, in februarie numai intretinerea (nelocuit fiind) a fost de 960 de lei....in martie cam tot pe acolo....Din pacate, trec printr-o perioada complicata din punct de vedere financiar, eu neavand alt venit. Nu sunt inca pensionara....Bunul simt si nevoia m-au facut sa solicit debransarea de la C.T. a blocului. Cu stupoare, am aflat de la Dna. Presedinta ca am sau nu am bani (acum, chiar nu am...) nu pot renunta la caldura....stiind ca nu pot plati. Doamna imi spune ca pentru aceasta trebuie sa platesc eu o expertiza (?), sa fac pe cheltuiala mea nu stiu ce circuite si oricum, sa am aprobarea vecinilor mei...Deja mi-a fost refuzat dreptul de a-mi instala o C.T. de apartament, Asociatia a refuzat sugestia mea de a negocia cu o Societate de profil atat costul lucrarilor, cat si achizitionarea e C.T. individuale, optand pentru a cumpara o noua C.T. pentru bloc, foarte scumpa si care, iata, deja trebuie reparata, pe banii nostrii....Acum, eu chiar nu am bani. De vandut, nu pot, de inchiriat, nu pot (toate agentiile imobiliare imi „reproseaza„ faptul ca are bulina rosie) si atunci, care-i solutia?... Eu daca nu am bani, nu ma duc la magazin sa cumpar carne. Daca nu am bani, pot fi obligata sa mi se dea caldura?....Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ideea legislatiei in vigoare in cazul in speta. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns:
123321123 , utilizator
16:16, 1 Noiembrie 2009