avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident pe trecerea de pieton
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident pe trecerea de pieton

Accidentul s-a petrecut în luna noiembrie a anului 2017. Pe trecere de pieton, victima a avut o fractura de peroneu la picior.acum am aflat de la domnul polițist care se ocupă de caz ca a primit prima dată 55 de zile de îngrijiri medicale, apoi in urma expertizei victima a primit 95 de zile. De la accident au trecut 4 luni, cand s.au împlinit 3 luni victima a depuns o plângere provizorie. Iar acum nu stiu ce sa fac ? Cum trebuie să procedez? Care sunt pașii de urmat?
Angajati un avocat care sa va asiste pe tot parcursul procesului . Procedura este una greoaie, de durata . Dupa terminarea cercetarilor dosarul va merge la Parchet apoi la instanta de judecata. Sunt necesare probe in fata instantei pentru a dovedi pretentiile civile .Trebuie sa va constituiti parte civila in proces pentru a primi daune.
Dvs sunteti faptuitorul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se suspenda permisul de conducere ? gigelas gigelas Buna seara, In cazul in care s-a produs un accident rutier (lovirea grava a unui pieton [b]PE TRECEREA DE PIETONI[/b]),iar accidentatul a suferit diverse ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar accident cu victime CaTiXX CaTiXX Buna, din pacate am avut un accident la trecerea de pietoni. Victima a primit 55-60 de zile de ingrijiri medicale. Dupa trecerea celor 90 de zile (subliniez ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima pe trecerea de pietoni danilas danilas buna ziua am avut ghinionul sa am un accident pe trecerea de pietoni,respectiv,o doamna in varsta de 68 ani a luat-o la fuga pe trecerea de pietoni,ea ... (vezi toată discuția)