Este prima intrebare a mea in aceasta comunitate, asa ca tin sa transmit aprecieri catre toti userii si consultantii ce vor sa ajute in rezolvarea a tot mai multe si mai complicate chestiuni fiscale.
Am 21 de ani, student in Bucuresti, sofer Uber. Conform Uber pentru a mi desfasura activitatea (de.... sofer) trebuie sa apartin de un PFA/ SRL platitoare de tva intracomunitar.
Intentionez sa infiintez PFA, pentru a nu mai plati comisioane catre o alta firma ("intermediara intre mine, stat si uber"), intrebarea mea fiind daca voi fi scutit de taxe si daca voi beneficia de asistenta si contabilitate gratuita pe perioada studentiei.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.