avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitati pe srl-d
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitati pe srl-d

pot sa folosesc aplicatia uber,ca sofer,cu un srl-d?mentionez ca nu am decat acest cod caen 4939.pot sa fiu inscrisa in roi?cam cat costa contabilitatea la acest cod caen pe luna?multumesc
Cel mai recent răspuns: Ajutor Firma , Consilier juridic 10:21, 27 Iunie 2016
Inscrierea in ROI (Registrul Operatorilor Intracomunitari) se poate efectua daca detineti firma cu cod valid de tva (cod fiscal cu atribut:"RO"), iar d-voastra ca si asociat nu aveti cazier judiciar. Tarifele pentru contabilitatea unei societati depind de volumul de lucru, cifra de afaceri, se negociaza.
Buna ziua,

Puteti sa va infiintati un SRL-D avand in vedere activitatea tip "uber" si este indicat sa alegeti codul CAEN 4939, doar daca nu ati mai avut in trecut alta societate. Inscrierea in ROI se poate realiza chiar daca nu sunteti platitor de TVA. Tariful privind contavilitatea pentru o firma la inceput si cu mica activitate ar incepe de la 200-300 lei/luna.

Echipa AjutorFirma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parteneriat uber nick_2015 nick_2015 Buna seara!Am o firma srl neplatitoare de TVA infiintata anul trecut.Ca si cod CAEN activitatea principala este 4711,iar ca activitate secundara 4939 ... (vezi toată discuția)
Colaborare persoana juridica cu platforma upwork lucian_crb lucian_crb Salut! Nu stiu daca pana acum s-a mai intalnit cineva cu aceasta problema, dar sper ca cineva de aici sa ma poata ajuta. De ceva timp desfasor activitate ... (vezi toată discuția)
Achizitie activ de la o firma din ue- firma din ro nu este platitoare de tva ga-ga ga-ga buna ! va rog sa ma lamuriti in cazul unei firme cu o cifra de afaceri pana la 35000 de eur si care nu este inregistrata ca si platitoare de tva, cum se ... (vezi toată discuția)