avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma e-rezident
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma e-rezident

Buna ziua,
As dori sa deschid o firma in prin E-rezident in Estonia din Romania.
Ce raspunder cad asupra angajatorului cat si angajatului ? Angajatul are aceleasi beneficii, anume, vechime, concediu medical, vechime. si cu ce anume il afecteaza pe angajator si ce trebuie sa plateasca in Ro.

Tot mai multe persoane apaleaza la e-rezident si as dori sa stiu care sunt ramificatiile acestei variante.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:25, 4 Martie 2018
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultatie permis sedere in romania cetatean moldovean amifares amifares Saru'mana! Sunt cetateana R.Moldova ( nu am cetatenia Ro). Am facut facultatea in Ro si am detinut un permis de sedere (4 ani). Acum as dori sa ma ocup de ... (vezi toată discuția)
Rezidenta fiscala electronica? lizzie.n lizzie.n Rezidenta fiscala electronica? Urmeaza sa deschid o afacere care va avea, cu precadere, clienti straini. Am gasit o firma din Estonia care ofera servicii de ... (vezi toată discuția)
Masura abuziva sau nu? legala sau nu? ce trebuie facut? LaurentiuAAA LaurentiuAAA Buna ziua! La inceputul anului am fost anuntati, mai discret, mai prin intermediari, cum ca ar trebui ca noi medicii rezidenti sa ne inscriem in Colegiul ... (vezi toată discuția)