avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diploma licentiere angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diploma licentiere angajare

Buna ziua, pentru a deschide o firmă, cu codul CAEN 5920 activitati creative: activitati de inregistrare si editare muzicală, ca si inginer de sunet, persoana pe care o angajez ce studii trebuie sa aiba? Daca este autodidact si are experienta invatand de la alte persoane editarea muzicală cat si cunsotinte ale programelor Cubase, Audacity, Pro Tools se poate angaja la studio ca si inginer de sunet?
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: razvan000 , utilizator 10:26, 4 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se cer studii superioare.

COR :
215305 - Inginer sunet
Nivelul de instruire: 4 (studii superioare)
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare necesara pentru cod caen 9001, 7420, 5920, 7410, 5911? lemonn256z lemonn256z Buna ziua! Ce calificari ar fi necesare pentru activitatile cu codurile CAEN: 9001 Activităţi de interpretare artistică (spectacole) - asta pentru ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cim AndreiTimi AndreiTimi Buna seara, Am si eu o intrebare. Daca firma este cu capital privat pot inregistra la ITM un contract de munca pentru un angajat cu codul COR 213904 ... (vezi toată discuția)
Problema incadrare Mihaela_Grigore Mihaela_Grigore Buna ziua, Am urmatoarele studii: Studii Licenta Jurnalism si Comunicare, Masterat Marketing si Management, 1 an SAE (Scoala privata de inginerie de sunet, ... (vezi toată discuția)