avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imi vin penalitati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imi vin penalitati

am si eu o mare dilema .acum 1 an si 6 luni am facut contract cu RDS si in momentul in care ne-a instalat cablul lau taiat pe cel de la UPC.in necunostinta de cauza nu am facut reziliere de contract cu UPC-ul si acum ne-am trezit ca suntem buni de plata dupa atata timp(cu penalizarile de rigoare).daca dovedesc cu contractul de la RDS ca nu am mai avut nevoie de UPC se rezolva ceva sau tot sunt buna de plata ?si daca nu platesc ce se intampla?raspuns urgent va rog
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 22:34, 22 Octombrie 2009
Contractul cu RCS nu se putea rezilia singur doar prin taierea cablului.Era necesar sa solicitati dvs. acest lucru. Sunteti buna de plata cu penalitati cu tot.Nicio alta demonstratie nu are relevanta.
Cititi bine contractul si vedeti ce scrie la sanctiuni pt. neplata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia contractul cu rcs&rds pentru serviciul de internet dienutza_24 dienutza_24 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea . De 2 saptamani am incheiat cu societatea RCS&RDS un contract de prestari servicii si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu firma de furnizare internet kissmy09 kissmy09 Buna seara ! va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ....in luna dec 2012 am incheiat un contract cu o firma de furnizare internet de cartier...si fara ... (vezi toată discuția)
Contract rcs-rds pe numele chiriasului makensen makensen Buna ziua, Am stat in gazda o perioada de cativa ani si am facut un contract cu RCS-RDS pentru internettv pe numele meu din pacate, pe adresa unde am stat in ... (vezi toată discuția)