avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract RCS-RDS pe numele chiriasului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract RCS-RDS pe numele chiriasului

Buna ziua,
Am stat in gazda o perioada de cativa ani si am facut un contract cu RCS-RDS pentru internettv pe numele meu din pacate, pe adresa unde am stat in chirie. Am locuit fara forme legale, fostul proprietar nu are nicio dovada, niciun act care sa ateste faptul ca eu chiar am stat acolo. Am plecat dupa vreo 4 ani, i-am lasat si bani (plata oin avans a chiriei, plus o masina de spalat si un aspirator), ne-am inteles ca el se va ocupa de ultima luna de plata a utilitatilor (in acceptiunea mea, asta includea contractul cu rcs-rds). Acum sunt citat la tribunal pentru o suma mare, de 2000 de lei (doua luni neplata pana la rezilierea contractului, plus toate echipamentele, plus penalizari). Mi se pare complet nedrept, echipamentele sunt in fostul apartament, doar nu le luam cu mine. Ce pot face in acest caz? Pot pune un pic presiune pe proprietar, atata timp cat nu am incheiat cu el niciun act vreodata? Echipamentele rcs&rds mi le-a "sechestrat", sunt in fostul apartament.
Multumesc anticipat,
Mihai
Ultima modificare: Vineri, 13 Noiembrie 2020
makensen, utilizator

Alte discuții în legătură

Litigii legate de un fost chirias. Cris73 Cris73 Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament liber la inchiriat si eu tind sa cred ca fosta chiriasa nu si-a onorat toate responsabilitatile, in mod special ... (vezi toată discuția)
Cerere instanta rds&rcs ionatan93 ionatan93 Buna ziua! Recent am primit un plic de la judecatorie in legatura cu o suma pe care o datorez serviciilor RDS&RCS. Mentionez ca am stat o perioada in chirie ... (vezi toată discuția)
Executare rds rds adriana1207 adriana1207 Anul trecut am fost acționate în judecată de către RCS RDS pentru un contract de telefonie mobila pentru a cărui număr am cerut portare in alta ... (vezi toată discuția)