avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului

Bună seara
VA rog să-mi spuneți, dacă îmi schimb locul de munca, în alta societate, noul angajator îmi poate vedea și fisa postului de la locul de munca precedent sau doar actele adiționale la contractul de munca!?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:54, 5 Martie 2018
Noul angajator nu poate vedea niciun act din dosarul dvs de personal.

In schimb, potrivit alin.4 al art.29 C.mun., angajatorul poate cere informatii in legatura cu persoana care solicita angajarea de la fostii sai angajatori, dar numai cu privire la activitatile indeplinite si la durata angajarii si numai cu incunostintarea prealabila a celui in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.52 , alin.1), lit.a) din legea 53/2003 austo austo Buna ziua, Am un prieten care a primit o decizie de suspendare a contractului de munca in cf. cu art.52, alin.1), lit.a) . In aceeasi zi am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Revisal MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Daca vreau sa ma angajez la o firma, aceasta poate vedea in revisal unde am lucrat inainte? Are acces la lista fostilor mei angajatori? Multumesc (vezi toată discuția)
Fise de evaluare a angajatului ThisIsWar ThisIsWar Buna seara, Fisele de evaluare a angajatului existente la vechiul angajator influenteaza cumva viitorul profesional al angajatului? Noul angajator poate sa ... (vezi toată discuția)