avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este evaziune sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este evaziune sau nu?

Patronul meu.o casa de schim valutar.intr un cazinou.profita de disperarea jucatorilor.cumpara cu un curs f mic eur si dolari.apoi schimba cursul pe vanzarea noastra cu putin peste.0.02 bani.ia valuta.si o vinde siesi.deci.si pleaca cu ea sa schimbe unde i se da un curs bun la cumparare.cred ca venitul realizat in contabilitate este mic.nu?in felul acesta.este sau nu evaziune fiscala??

Alte discuții în legătură

Frauda (?) schimb valutar khron khron Am avut azi o problema cu o casa de schimb valutar din Timisoara. Vreau sa stiu daca pot face ceva: Vroiam sa schimb vreo 2000 EUR si am cautat casa de ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde pentru evaziunea fiscala Lulica Lulica Buna seara In anul 2003 o firma avea angajat contabil. In aceiasi firma isi desfasura activitatea fara contract de munca (la negru) o persoana care se ocupa ... (vezi toată discuția)
Pierderi din curs valutar cristian_conea cristian_conea sunt titular de I.I. si primesc plata in euro; 1. in reg.de casa in valuta trec cursul BNR din ziua in care am primit plata si astfel rezulta o suma in lei ... (vezi toată discuția)