avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua

Mi sa adus la cunoștință că sunt acuzat de tentativa de furt și dacă nu-mi dau demisia îmi rupe contractul cu litera.precizez că sunt nevinovat și tot ce am incercat a fost sa ajut o doamna operată și am încercat sa vb cu domnul de la paza că vreau sa o ajuți după ce achita produsele in valoare de 55de lei. As putea înainta proces pentru acest fapt și dacă aș avea câștig de cauza. Ce îmi sugerați?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 5 Martie 2018
NImeni nu va poate spune ca sanse aveti intr-un eventual litigiu.

Furt este acuzatia adusa dvs sau doamnei ?
Este acuzația adusa mie
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acuzatia este dovedita ?
Nu pe imagini video se vede cum ajut doamna sa pună pe un alt căruț conform cerințelor pentru c avea un căruț adresat persoanelor cu handicap

Cornel Vasile a scris:

Acuzatia este dovedita ?

In acest caz, dvs decideti daca acceptati sa va dati demisia sau nu .

Alte discuții în legătură

Demisie in urma acuzatiei de furt mihaela_358 mihaela_358 buna ziua, ma aflu in ipostaza in care seful meu ma acuza de furt...total nefondat. lucrez la o firma de transport si ma ocup de deconturile curselor. ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz in perioada concediului de odihna AndreeaM053 AndreeaM053 Buna ziua, In perioada 16-20.07.2018 am fost in CO, in data de 17.07 mi-am dat demisia fara preaviz( deoarece angajatorul nu a platit orele suplimentare ... (vezi toată discuția)
Termen Pyppo Pyppo Buna seara!Am mare nevoie de ajutor:acum două saptamani seful meu m-a acuzat de furt,asa ca eu știind care este adevarul,i-am adresat o cerere scrisa pe care ... (vezi toată discuția)