avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie in urma acuzatiei de furt
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie in urma acuzatiei de furt

buna ziua,

ma aflu in ipostaza in care seful meu ma acuza de furt...total nefondat.
lucrez la o firma de transport si ma ocup de deconturile curselor. totul s-a petrecut din scurt, nu exista nici o dovada ca as fura( pentru ca nu este cazul, trebuia sa specific de la inceput ca acuzatia este total falsa) si sefii mei iau actele din urma pentru a face verificari. Imi este frica sa nu cumva sa modifice sau sa faca pierdute ceva acte si sa spuna ca este vina mea. As dori un sfat, cui sa ma adresez pentru ca aceste verificari sa fie facute corect. nu am primit acuzatia in scris...as dori sa ma sfatuiti cum sa procedez in continuare pentru ca sunt total nevinovata si totul imi pare asa de absurd incat nu stiu incotro sa ma indrept. mentionez ca mi-am depus cererea de demisie si nu mi-a fost acceptata pe motivul ca vor sa investigheze actele si sa demonstreze ca am furat si apoi sa cheme politia. stiu ca demisia nu trebuie acceptata de ei, pt ca este vointa mea de a pleca de la firma. sa explic si gestul demisiei mele...poate parea ca vreau sa fug de raspundere si poate par vinovata, dar tot ce vreau este ca sa pot pleca cat mai repede de acolo (sincer nu vreau sa stau printre oamenii aia nici o secunda in plus) si in timp ce se fac investigatiile sa pot sa-mi fac preavizul.
astept un sfat de la dumneavoastra.
multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua Florinionut27 Florinionut27 Mi sa adus la cunoștință că sunt acuzat de tentativa de furt și dacă nu-mi dau demisia îmi rupe contractul cu litera.precizez că sunt nevinovat și ... (vezi toată discuția)
Hartuire salt_201197 salt_201197 inainte de casatorie sotul meu m-a pozat in cateva ipostaze indecente. intre timp ne-am casatorit insa acum divortam. ma ameninta neincetat cu acele poze, ba ... (vezi toată discuția)
Seful vrea sa-mi dau demisia. ce este de facut? Zeamays Zeamays Buna ziua! Seful imi tot spune de ceva vreme ca ar trebui sa-mi caut altceva de lucru, pur si simplu nu ma vrea aici, desi el m-a angajat, acum motiveaza ca nu ... (vezi toată discuția)