inainte de casatorie sotul meu m-a pozat in cateva ipostaze indecente. intre timp ne-am casatorit insa acum divortam. ma ameninta neincetat cu acele poze, ba ca le pune pe usa de intrarea in bloc, ba ca le duce la gradinita la copil. ce este de facut???
multumesc
Aveti si posibilitatea formularii unei actiuni civile in pretentii pentru lezarea imaginii,ocazie cu care puteti solicita despagubiri si daune morale.
Actiunea se timbreaza la valoare si se dovedeste cu probatorii,acte,interogatoriu,martori,alte probe acceptate de lege.
Buna seara,
Doamna,parerea mea este ca sotul dvs."va ameninta cu acele poze",incercind sa va faca sa renuntati la divort.Banuiesc ca dvs.ati introdus actiunea,corect?.
Nu-l vad facind acest gest imprudent.Ce barbat isi face sotia si mama copilului lui "de ris".Ar fi o nota proasta si pentru el.Cred ca este numai verbala aceasta amenintare.Daca,prin absurd face asemenea gest,domnii av.v-au spus ce cale sa urmati.Imi pare rau ca sunteti stresata de un asemenea santaj (de neinteles pentru un sot).:luck:
Hartuire
andreix19
Buna ziua,
De la un timp am inceput sa ma simt hartuita. Cu 5 luni in urma m-am despartit de fostul prieten si de atunci a inceput calvarul (el are 21 de ... (vezi toată discuția)