avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 600 venit din arenda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 600 venit din arenda

Buna ziua,

Am rugamintea sa-mi spuneti daca am obligatia de a depune declaratia 600 pentru veniturile din arenda ale anului 2017, venituri care sunt impozitate la sursa?
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:26, 5 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai asteptati putin sa vedem ce forma va aparea publicata in monitorul oficial pentru inlocuirea d600.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass arenda 2018? vicentiutec vicentiutec se mai calculeaza cass pentru veniturile din arenda de catre arendas? sau trebuie sa ma duc sa declar singur veniturile (vezi toată discuția)
Venit din arenda in anul 2018 cum se calculeaza LISONELTA300 LISONELTA300 Cum se va calcula venitul din arenda in anul 2018? Eu am 54,15 ha de teren. Sa zicem ca arendasul va vinde tona de grau cu 650 de lei, si in contract se ... (vezi toată discuția)
Cass la arenda in 2018 Razomir Razomir Buna ziua, daca pentru 2017 am incasat venituri din arenda peste 22.800 lei pentru care s-a retinut la sursa CASS de 5.5% din venitul net (calculat prin ... (vezi toată discuția)