avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare mic producator de vinuri linistite
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare mic producator de vinuri linistite

Ajutati-ma va rog cu etapele ce trebuie sa le parcurg pentru a ma inregistra ca mic producator de vinuri linistite.
Vreau sa spun inca de la inceput ca eu cumpar strugurii de la un producator autorizat, cu vie realizata pe fonduri UE, iar vinificatia o realizez la tara, in crama, in vase de inox
Multumesc mult pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Ambasadorul norvegiei la bucuresti isi exprima public parerea despre romani POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Măi românilor, sunteți zdraveni la cap ? Am citit cea mai dură, tranșantă, nemiloasă dojană meritată transmisă poporului meu de un ambasador ... (vezi toată discuția)
Amortizare cost plantatie vita de vie mirceani mirceani Am un teren cu vita de vie mostenit, pe care vreau sa-l vand, pe cat posibil la un pret apropiat de pretul pietii in zona respectiva. Problema este ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde țuica legal produsa în gospodarie? eduardoo eduardoo Ce lege reglementează modul de deținere a unui cazan de țuică în gospodarie și modul de comercializare a unei părți din țuica produsa în gospodăria ... (vezi toată discuția)