avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Declaratia unica
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Declaratia unica

Buna ziua!
Singurul meu venit e dintr-o chirie,chirie care e sub acel prag de 1900 lei.
Intrebarea mea este: trebuie sa completez acel formular unic chiar daca eu am depus la anaf contractul de inchiriere si platesc trimestrial impozitul pe profit?Conform legii am fost obligat avand venit din inchiriere sa platesc si asigurarea de sanatate,acum am inteles ca in urma noilor reglementari,venitul fiind sub 1900 pot plati doar 6 luni si beneficia tot anul de asigurare medicala.Trebuie sa depun o cerere in acest sens sau se aplica automat avand venitul sub 1900 lei?

Alte discuții în legătură

Declaratia unica pe 2023 Alo2016 Alo2016 In Declaratia Unica pe 2023, daca venitul efectiv realizat in 2022 este practic acelasi cu cel estimat prin Declaratia Unica depusa pe 2022, pot sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Impozit datorat pt chirii gabpon gabpon As dorii sa mi spuneti daca pt chiriile lunare mai mici de 1900 lei/ luna se plateste impozitul de 10%. Am depus ctr inchiriere in 2017 pt 3 ani si nu am ... (vezi toată discuția)
Inchiriere imobil - contract de inchierere Andrei.Marinescu Andrei.Marinescu Buna ziua, Doresc sa inchiriez o garsoniera in Bucuresti si la majoritatea vizionarilor primesc intrebari legate de depunerea contractului de inchierere la ... (vezi toată discuția)