avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Retragere actiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Retragere actiune

Ajutati ma, va rog cu un sfat referitor la urmatoarea situatie: tatal copilului meu tocmai m a actionat in instanta pt modificarea programului de pastrare a legaturilor cu minorul. Inca nu am facut intampinarea, iar el vrea sa si retraga actiunea. Ce risc daca nu fac intampinare, iar el nu si retrage actiunea? Pana nu vad nu l mai cred. Am inteles de la el ca nu si poate retrage actiunea inainte de primul termen. Asa este? Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:15, 6 Martie 2018
Depuneti întâmpinare ca sa nu pierdeți dreptul la probe în apărare.
Puteti merge cu el cand va retrage acțiunea daca asa dorește dar e posibil sa va înșele...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie intretinere ContSters129337 ContSters129337 Buna seara. In urma cu 8 ani am divorțat. S-a stabilit atunci ca pensia alimentara sa fie fixa si raportata la salariul de atunci al tatalui copilului. Tot ... (vezi toată discuția)
Plecat cu copilul din tara malisa malisa Buna ziua. An urma hotararii judecatorest definitive si irevocabile am putut sa plec cu copilul an UK fara acordul tatalui. Nu am avem nici un ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are tatal pe care nu il cunoaste? Alina_Meli Alina_Meli Buna ziua am un baiat de 12 ani pe care l-am crescut cu actualul meu sot, fiind divortata de mai bine de 10 ani (de fostul). A platit pensie pt minor la ... (vezi toată discuția)