Bine ziua! Daca am un credit ca persoana fizica la o societate non bancara(credius), si in acelasi timp sunt si persoana juridică, avand un srl, si in calitate de persoana fizica sunt pusa sub executare silită,exista posibilitatea ca creditorul sa imi pună poprire pe societatea comercială? La care mentionez ca sunt unic asociat si administrator! Multumesc anticipat!
NU se pune poprire pe societatea comerciala, insa exista alte mijloace prin care veti putea fi executat silit utilizandu-se mijloacele financiare sau bunurile apartinand societatii respective
Buna ziua,
executarea silita urmareste titularul creantei. Nu se poat face executari silite asupra altor persoane fizice sau juridice ce nu fac parte din incheierea de incuviintare silita.
Poprire salariu
tatiananae81
Buna ziua, am si eu o intrebare
In urma unei executari silite a unui credit ipotecar, poprirea pe salariu se face doar la cel pe numele caruia este creditul ... (vezi toată discuția)
Executare silita
Karmen123
In cazul unei executari silite pe persoana fizica (credit bancar) se poate pune poprire pe contul inteprinderii individuale (cont deschis pe CIF) a carei ... (vezi toată discuția)