avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită.
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită.

Bine ziua! Daca am un credit ca persoana fizica la o societate non bancara(credius), si in acelasi timp sunt si persoana juridică, avand un srl, si in calitate de persoana fizica sunt pusa sub executare silită,exista posibilitatea ca creditorul sa imi pună poprire pe societatea comercială? La care mentionez ca sunt unic asociat si administrator! Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 10:43, 6 Martie 2018
NU se pune poprire pe societatea comerciala, insa exista alte mijloace prin care veti putea fi executat silit utilizandu-se mijloacele financiare sau bunurile apartinand societatii respective
Buna ziua,
executarea silita urmareste titularul creantei. Nu se poat face executari silite asupra altor persoane fizice sau juridice ce nu fac parte din incheierea de incuviintare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita -credit nevoi personale bob02008 bob02008 Daca sunt executat silit de o societate de recuperare creante , Kredit Incaso ...societatea mi-a platit o creanta la BRD. Insa eu de curand mi-am deschid o ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu tatiananae81 tatiananae81 Buna ziua, am si eu o intrebare In urma unei executari silite a unui credit ipotecar, poprirea pe salariu se face doar la cel pe numele caruia este creditul ... (vezi toată discuția)
Executare silita Karmen123 Karmen123 In cazul unei executari silite pe persoana fizica (credit bancar) se poate pune poprire pe contul inteprinderii individuale (cont deschis pe CIF) a carei ... (vezi toată discuția)