avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel

Buna ce vrea sa insemne asta 
Maine am proces adica ce e asta 
înlăturare omisiuni (art.279 NCPP)
Cel mai recent răspuns: Deni23 , utilizator 17:59, 6 Martie 2018
Buna ziua.
Art. 279 NCPP(Noul Cod de Procedura Penala)
Înlăturarea unor omisiuni vădite

Dispoziţiile art. 278( indreptare eroare materiala) se aplică şi în cazul când organul judiciar, ca urmare a unei omisiuni vădite, nu s-a pronunţat asupra sumelor pretinse de martori, experţi, interpreţi, avocaţi, potrivit art. 272 şi 273, precum şi cu privire la restituirea lucrurilor sau la ridicarea măsurilor asigurătorii.

Adica nare legatura cu mine
Avocatul meu a facut apel ca nu a primit bani era din oficu
Si persoana de la ce am loat oboectul a facut la randul sau tot apel inpotriva deciziei judecatorului
Adica maine se decide si apelul petentului sau doar avocatului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admite cererea si dispune inlaturarea omisiunii Deni23 Deni23 Tocmai am primit sentita pentru furt calificat trebuie sa dau bani si sa platesc cheltuielile judiciare atat avocatul meu care nu sia primit bani si petentul ... (vezi toată discuția)
Confirmare renuntare urmarire penala, au gresit solutia sau este o greseala de redactare Georg1990 Georg1990 Buna ziua, Azi m-am prezentat la judecatorie pentru confirmarea la renuntarea urmaririi penale, Eu am fost judecat pentru conducerea sub influenta bauturilor ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez o diferenta de taxa de timbru? mihaiabana mihaiabana Va rog sa-mi spuneti cum pot sa recuperez o diferenta de taxa de timbru platita in plus, ceruta in concluziile scrise dar neregasita in sentinta. Va multumesc (vezi toată discuția)