avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Admite cererea si dispune inlaturarea omisiunii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Admite cererea si dispune inlaturarea omisiunii

Tocmai am primit sentita pentru furt calificat trebuie sa dau bani si sa platesc cheltuielile judiciare atat avocatul meu care nu sia primit bani si petentul de la care am furat a facut apel si azi era proces si admis cererea dar nu stiu care cerere a admis ori a lui petent ori a lui avocat nu i teleg ca nu scrie la cine a admis
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2018
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 11:15, 10 Martie 2018
Atasati minuta sa vedem.
Ora estimata: 09:00
Complet: C2P
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune înlăturarea omisiunii.
Document: Încheiere - îndreptare eroare materială    07.03.2018 atata stiu si la cai de atac scrie numele petentului si avicata dar nu zice la cine admite atat restu nu ma lasa
Interventie moderator
Am rugamintea sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema, intrucat o astfel de practica incalca pct.3.3. din Regulamentul forumului.
Multumesc pentru intelegere.
Deni23 a scris:
Ora estimata: 09:00
Complet: C2P
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune înlăturarea omisiunii.
Document: Încheiere - îndreptare eroare materială    07.03.2018 atata stiu si la cai de atac scrie numele petentului si avocata dar nu zice la cine admite atat restu nu ma lasa sa vad
La cine admite sau ca nu inteleg

Alexandrina Mihai a scris:

Fiind un proces penal presupun ca dvs ati fost ori partea vatamata ori inculpat! Depinde cine a facut cererea, parchetul, partea vatamata sau inculpatul. Depinde de ciclul procesual in care a fost actiunea la faza cand s-a admis cererea. Se pare ca a fost o greseala care s-a admis.

Deni23 a scris:

Persoana vatamata a facut cererea si avocatul dar nu zice numele la cine a admis cererea ori la avocat ori la partea vatamata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia executarii pedepsei aplicate pentru infractiunea de furt simona2929 simona2929 Buna ziua!verisorul meu a comis o infractiune de furt in 2002,in2005 a fost condamnat la 3ani cu executare.anul acesta in septembrie a consultat un avocat si a ... (vezi toată discuția)
Eu in uk, permisul romanesc suspendat in tara kartush1977 kartush1977 Salutare colegi...ma adresez celor care ma pot ajuta in urmatoarea problema...acum 3 ani am fost implicat intr-un accident fara vina mea dar din cauza politiei ... (vezi toată discuția)
Amenda penala - reabilitare Voiculescu Marius Voiculescu Marius un prietne a fost prin in 2009 vara permis si in 2010 a primit amenda penala ca si pedeapsa ii mai apare in cazier acuma ??? (vezi toată discuția)