avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe salariu pentru recuperare datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe salariu pentru recuperare datorie

Buna ziua, acum 3 ani am imprumutat pe cineva cu o suma de bani, pe care nu i-am recuperat. Anul trecut in vara am incheiat un proces verbal de recunoastere de plata cu respectivul pe care din pacate nu l-a respectat. Acum m-am hotarat sa il dau in judecata in speranta ca poateimi recuperez bani. Vreau sa stiu daca in urma castigarii se poate pune propire pe salariu, care reprezinta de fapt solda lui, acesta fiind la scoala de subofiteri, pentru a putea recupera datoria. Nu vreau sa cheltui bani sa il dau in judecata fara o garantie ca as putea recupera datoria. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
Katalynna, utilizator

Alte discuții în legătură

Imprumut persoana fizica cu contract la notar Marius20100 Marius20100 Am imprumutat un prieten cu o suma de bani,el insinstand sa facem si contractla notar. Trebuia sa-mi inapoieze banii acum 4 luni. La inceput m-a amanat, pentru ... (vezi toată discuția)
Impumut de bani krista56 krista56 Buna ziua. Vreau sa imprumut o ruda cu niste bani pentru a achita o datorie la banca. Ruda nu are nici un fel de propietate . Cum sa fac sa ma asigur ca la un ... (vezi toată discuția)
Datorie nerecuperata, conversatii scrise Cristinada Cristinada Buna seara, as dori sa stiu daca am destule probe pentru a putea recupera datoria. Daca da, ma sfatuiti sa actionez in instanta sau sa contractez o firma de ... (vezi toată discuția)