avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare proprietate

Buna ziua! Am mostenit de la bunicii mei o proprietate, care nu a fost intabulata pe numele lor, iar mie mi-au facut doar un act de donatie. Ce trebuie sa fac ca sa pot intabula pe numele meu? Mentionez ca vechii proprietari sunt morti.
Cel mai recent răspuns: Dana-Ralucaa , utilizator 20:42, 7 Martie 2018
Deci ar trebui prima data sa intabulez pe bunici si apoi pe mine? Multumesc pentru informatie, o sa merg cu actele la un notar, sa ma ajute sa le pun toate cap la cap.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Dana-Ralucaa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înscriere în cartea funciarã fodoretelkaeva fodoretelkaeva Ce înseamnă defapt înscrierea în cartea funciară? Eu m-am căsătorit în anul 2006, cu domiciliul in oraşul respectiv şi de atunci tot în chirie ... (vezi toată discuția)
Documente necesare cadastristului pentru intabulare rolex rolex Care sunt actele necesare cadastristului pentru inceperea masuratorii topocadstrale ? (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare cu problema erik erik Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: bunicul detine o casa prin certificat de mostenitor (casa a fost a parintilor lui: mama buna si tatal ... (vezi toată discuția)