Am cistigat o casa la licitatie,am intabulat-o si m-am dus la primaria din sat sa imi dea rolul pe numele meu.Aici am platit 1600 de lei pentru datoriile pe care le avea proprietarul timp de 6 ani.Apoi am aflat ca nu este corect.Ce pot face?Mentionez ca pe actul de adjudecare scrie ca este lipsit de sarcini.
Buna ziua,
Sintagma ,,lipsit de sarcini'' din actul de adjudecare nu se refera la impozitul pe cladiri/terenuri ( aferent bunului adjudecat) ci la eventualele ipoteci, titluri de creanta, sau orice alta notatie de carte funciara.
Faptul ca ati avut de platit acesti bani la primarie, este si pentru faptul ca aferent acelui imobil nu s-a platit de mai bine de 5 ani impozitul. Dar puteti depune contestatie deoarece pe dumneavoastra ar fi trebuit sa va impoziteze de la data adjudecarii nu de acum 5 ani in urma. Cei de la Primarie au interpretat gresit speta dumneavoastra.
Act adjudecare
Ofof
Buna ziua...
In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)