avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... declaratie pentru iesirea din tara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

declaratie pentru iesirea din tara

Buna ziua as avea o intrebare eu cu tatal fetitei nu tinem legatura si nu a contribuit cu nimic la cresterea ei....el este inchis in penitenciar in Germania...nu stiu cand se elibereaza ...si am nevoie d procura ptr a iesi din tara cu fetita. . va rog indrumati ma ce trb sa fac....
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:08, 6 Martie 2018
Buna seara
Va trebui sa va adresati instantei solicitand pronuntarea unei sentinte care sa suplineasca acordul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura ptr iesire din tara opris nicoleta opris nicoleta Buna seara....va rog frumos s m indrumati c am de facut intr-o asemenea situatie si anume...am o fetita in varsta de 6 ani eu cu tatal fetitei nu mai stam ... (vezi toată discuția)
Despre parinti divortati cu un copil de 3 ani pavelelena99 pavelelena99 Fiica mea e divortata are un copil de 3 ani vrea sa plece cu copilul in germania la fratele ei anul trecut a primit imputernicire de la fostul sot dar acum el ... (vezi toată discuția)
Ajutor!! - suplinire acord ieșire minor din țară Cristian si criatiana Cristian si criatiana Bună seara am si ieu o întrebare legata de cum pot sa fac sa ies din tara cu fetita mea minora dedoar 6ani. (Detali.)am stat cu tatal fetitei doar pana dupa ... (vezi toată discuția)