avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de vechime

Buna ziua,
Am 51 de ani, angajatorul mi-a platit salariul cu vechimea inclusa, (la salariul net negociat se adauga sporul de vechime),acum imi diminueaza salariul si nu mai include (adauga) si sporul de vechime.
Va rog sa-mi spuneti in ce masura, sau daca, imi poate afecta calculul pensiei, la pensionare daca acest spor este exclus. Va multmesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:05, 6 Martie 2018
Acordarea de sporuri salariatilor din sectorul privat se poate face prin includerea unor astfel de prevederi in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.

Acordarea de sporuri salariatilor din sectorul bugetar se poate face prin acte normative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime Florica3 Florica3 Ce spor de vechime se aplica la salariu de baza daca am vechime peste 25ani. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Remuneratie incorecta ella120570@gmail.com ella120570@gmail.com De ce se da voie ca in contract ,la salariul minim pe economie( pt studii superioare) sa se mentioneze ca toate sporurile sunt incluse? De ce spururile la ... (vezi toată discuția)
Cim - sporul de vechime nina_zan nina_zan Sunt incadrata la o scoala de stat ca prof grd did. I cu vechime 34 ani si doresc un CIM pe perioada determinata la o sc particulara, iar aici mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)