avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort

Bunâ seara la prima infâtisare reclamantul nu sa prezentat .Motivul nu a semnat cauza.Piiritul a depus cerere recinventiinalâ.Reclamantul la acest moment numai vrea sâ cintinuie divortul.Se poate ca piritul sâ anuleze cererea reconventionalâ si cum.Sper câ am explicat cum trebuie.Multumesc Anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:51, 6 Martie 2018
Buna seara,
Mergeti impreuna la judecatorie la judecatorul de serviciu si solicitati incetarea dosarului.
Poate merge doar el sau sa nu se mai prezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre divort deni denisa deni denisa Buna ziua la prima infatisare reclamantul nu sa prezentat.Instanta a dat aminare ptr ca nu a semnat cauza cu piritul si autoritatea tutelara.Acum reclamantul ... (vezi toată discuția)
Divort deni denisa deni denisa Bunâ ziua.Am o intrb va rog cum dc reclamantul numai vrea sa divorteze iar piritul a depus cerere reconventionala la urmatoarea infatisare cum poate piritul ... (vezi toată discuția)
Consiliere juritica lmariand lmariand buna ziua ma numesc marian si am deschis o actiune de divort.la prima infatisare nu sa prezentat pirita iar la a doau infatisare sa prezentat o avocata care ... (vezi toată discuția)