avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plingere penal inpotriva consilierului juridic al ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plingere penal inpotriva consilierului juridic al angajatorului cu care mam judecat pentru grupa de munca

Buna seara.Va frog care imi spuneti ce pot face in situatia in care ma aflu.Am deschis actiune in instanta inpotriva unui fost angajator pentru grupa de munca iar consilerul juridic a fostului angajator a mintit foarte mult inpotriva mea cu toate ca am avut expertiza judiciara 100%in favoarea mea am pierdut si la fond si la curtea de apel datorita minciunilor spuse de consilerul juridic al fostului angajator datorita faptului ca martori nu au fost admisi.
Cel mai recent răspuns: Traianut , utilizator 21:09, 7 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca toi cei care pierd un proces ar formula plangere impotriva avocatului,consilierului juridic al parti adverse s-ar bloca activitatea politiei si a parchetelor.Nu aveti nici o sansa in demersul dvs,prin natura profesiei sale consilierul trebuia sa faca aparari contrare pretentiilor dvs.Doar daca ar fi falsificat inscrisuri se punea problema unei infractiuni.Judecatorul nu pronunta hotarari in baza sustinerilor unei parti ci a actelor,probelor administrate in cauza.
O plangere penala trebuie sa fie motivata in fapt si in drept si mai ales,probata:martori,inscrisuri,
Este foarte usor de dovedit.Eu am lucrat ca deservent utilaje(Autogreder si Buldozer)lucrind si la halda de minereu de uraniu iar consilierul spune in intimpinare ca nu a existat si nici nu exista halda de minereu de uraniu iar pe perioada dedusa judecatii nici nu exista minereu de uraniu la suprafata ceea ce nu este adevarat se poate verifica la fata locului cit si cu martori.

DAN POPESCU a scris:

O plangere penala trebuie sa fie motivata in fapt si in drept si mai ales,probata:martori,inscrisuri,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de clasare a plingeri penale inpotriva consilierului juridic Traianut Traianut Buna ziua.Sunt intr-o situatie foarte delicata si va rog foarte mult sa imi spuneti ce mai pot face.M-am judecat cu un fost angajator pentru grupa de munca si ... (vezi toată discuția)
Termen de pastrare documente la arhiva societatii Traianut Traianut Buna seara.Am o situatie mai deosebita si va rog sa ma ajutati.M-am judecat cu mina de uraniu la care am lucrat in perioada 11-03 1986__11-03-1995 si am ... (vezi toată discuția)
Plingere penala inpotriva consilierului juridic Traianut Traianut Buna ziua.Mam judecat cu un fost angajator pentru grupa de munca unde am pierdut la fond cit si la apel din cauza consilierului juridic al fostului angajator ... (vezi toată discuția)