avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cetatean Roman/Britanic am doua pasapoarte cu doua ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cetatean Roman/Britanic am doua pasapoarte cu doua nume diferite..

Salut,
In 2012 am devenit cetatean Britanic, inainte sa-mi fac pasaport Britanic am decis sa-mi schimb si numele si prenumele printr-un deed poll (din sa zicem Popescu in Smith) totul legal, in curand pasaportul romanesc imi scade la fel si buletinul cu numele de Popescu
intrebarea mea este:
As vrea sa-mi reinoiesc pasaportul si buletinul romanesc dar cu numele nou de Smith , cum se procedeaza se poate face prin consulatul de la Londra?
PS Nu mai folosesc numele de (Popescu) de mai bine de 5 ani dar in acelasi timp nu as renunta la cetatenia Romana.

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Genic19 , utilizator 23:38, 7 Martie 2018
Va schimbati numele pe cale administrativa, in Romania.
Multumesc de raspuns Domnul Georgescu
Imi puteti da mai multe detalii va rog, nu am prea multe rude in Ro, nu am fost de multi ani si nu as sti de unde sa incep si de cat timp as avea nevoie,
Multumesc mult.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Genic19, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de nume in ro cu deed poll din uk roberta996 roberta996 Mi-am schimbat numele aici in UK prin Deed Poll. Anterior mi-am schimbat carnetul de conducere si cardurile bancare etc. cu noul nume. Am apostilat, legalizat ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui in uk (obligatoriu de anuntat in ro?) Valentin123456789 Valentin123456789 Buna ziua. M-am mutat acest an in Anglia, mi-am schimbat permisul de conducere intr-unul englezesc, mi-am obtinut national insurance number..si acum as dori ... (vezi toată discuția)
Am dubla cetatenie, romana si britanica. mi-am schimbat numele ... JulieAC JulieAC Am dubla cetatenie, romana si britanica. mi-am schimbat numele prin deed poll la solicitor. British Passport Office nu îmi reinoieste pașaportul britanic ... (vezi toată discuția)