avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conditii insertie stimulent crestere si ingrijire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conditii insertie stimulent crestere si ingrijire

Avem 2 gemeni nascuti pe 6.01.2017 , sotia se poate intoarce la servici pe data de 5.11.2018 ?(cu 60 zile inainte de varsta de 2 ani a copiilor ) iar eu pot intra in concediu de crestere si ingrijire de pe 5.11-5.12.2018 ? iar sotia poate cere stimulentul de insertie dupa ce termin eu concediu de crestere si ingrijire ? adica incepand cu 6.12.2018 ?
Multumesc se poate asa ? este corect ? primi doar un stimulent 650 ron ?

Alte discuții în legătură

Perioada stimulent insertie crestere copil vali_anghel vali_anghel Buna seara, As dori sa ma ajutati, va rog cu urmatoarea intrebare...pe ce perioada se acorda stimulentul de insertie, raportat la noua lege din 1 iulie 2016? ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil, stimulent de insertie pentru tata - noua lege ConstantinLiviu ConstantinLiviu Buna ziua, Am o intrebare , va rog, daca se poate sa ma ajutati. Momentan , sotia este in crestere copil 2 ani pana la data de 12 august 2017 cu cel ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Vicky82 Vicky82 Stimulentul de insertie (650 lei)care i se acorda mamei daca se intorce la 22 luni ale copilului la munca si care se plateste pana face copilul 3 ani este ... (vezi toată discuția)