avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine plateste pierderile de apa?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine plateste pierderile de apa?

Avem toti locatarii din bloc centrala proprie in apartament.Suntem debransati de la apa calda si toti avem ceas la apa rece.In fiecare luna platim 15 lei de apartament pt pierderi la apa rece inclusi in intretinere.Este normal ?Cine ar trebui sa plateasca aceste pierderi daca toti avem ceas si declaram consumul(ceasurile sunt citite periodic de administrator)? 15 ron x 22 apartamente = 330 ron , suma care e echivalentul intretinerii pe 2 luni la o famile de 2-3 persoane si se plateste luna de luna
Cel mai recent răspuns: Beita Anisoara , utilizator 08:31, 17 Septembrie 2018
Consumatorul trebuie să plătească ceea ce consumă nu pierderi
Buna!

Locatarii sunt cei care platesc aceste ``pierderi de apa``. Datorita faptului ca citirea furnizorului nu corespunde cu citirea dusa de proprietari la asociatia de locatari (suma acestora) apar asa numitele ``pierderi de apa`` pe care asociatia nu are cum sa le acopere. Pt aceste pierderi se va stabili o suma care este platita in mod egal de toti proprietarii.
Am nevoie de un argument mai bun pt administrator ! Sa-i dovedesc cumva ca am dreptate
BUna ziua. Dar in fiecare luna 300 de ron?
Daca aveti pierderi inseamna ca se fura...ca asa stie romanul sa faca...Mai bine va puneti ceasuri cu citire radio.Am avut si eu situatia asta...aveam locatari care il scoteau 2/3 saptamani pe luna si faceau legatura direct si locatari care stiau ca este defect si nu inregistra mai nimic,cate 2 mc pe luna la 3 persoane.

Alte discuții în legătură

Diferete la apa rece Vasile Badea Vasile Badea Poate sa ma lamureasca cineva? La asociatia de proprieteri de cateva luni de zile se plateste pentru apa rece, desi am adus la cunostiinta administratorei si ... (vezi toată discuția)
De ce platesc pierderile de apa, daca am apometre traianp traianp Buna ziua De cateva luni ma confrunt cu urmatoare situatie in cadrul asociatiei de proprietari unde locuiesc la apa rece sunt incarcat in fiecare luna cu 1, ... (vezi toată discuția)
Diferente de apa rece Nicoadi Nicoadi Buna ziua! Cum se calculeaza diferentele de apa rece inregistrate si distribuirea sumelor de plata aferente la un bloc dintr-o asociatie de proprietari ? Am ... (vezi toată discuția)