avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen?

Buna ziua
Am urmatoarea speta:
Momentan detin un I.I. cod caen 9604 -servicii intretinere corporala, avand calificare in domeniu
Mentionez ca sunt licentiata ca si economist si as dori sa prestez in paralel activitati de freelancing pentru diferite societati externe sau interne de pe platforme on-line, suport pentru diferite proiecte, de scurta durata ex: intocmire baze de date, rapoarte excel si financiare in sisteme erp, traduceri, analiza financiara etc.
Va rog sa ma sfatuiti daca as putea efectua in paralel cu activitatea de baza a I.I. si acest tip de activitate, care ar fi codul caen cel mai potrivit, de adaugat si ce presupune din punct de vedere al declaratiilor fiscale, facturarea societatilor externe.
Mentionez ca nu sunt platitor de tva.
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: riajioana , utilizator 11:55, 9 Martie 2018
Puteti desfasura si acele activitati.

''Clasificarea activităţilor din economia naţională - CAEN Rev. 2 - Note explicative'' o gasiti aici:
[ link extern ]
Multumesc mult, dar doresc sa stiu daca pot sa mai adaug un cod caen care nu are legatura cu obiectul principal de activitate, asa cum am mentionat in intrebarea initiala si care cod caen s-ar plia mai bine. Pe 82...am gasit ceva, dar nu stiu daca e corect a fi utilizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiinare pfa grozavesti grozavesti Buna ziua As dori sa infiintez un PFA sau II cu unul din urmatorele coduri CAEN: 7210 7222 7230 7240 7414 7487 Ce acte/certificari imi trebuie ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)
Salon unghii false - conditiile necesare ahiile ahiile Buna ziua Ma poate ajuta cineva cu informatii legat de deschiderea unui salon de unghii false? 1. Vreau sa stiu ce cod CAEN este atribuit acestei ... (vezi toată discuția)