avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

La locul de munca , m-am tăiat la coapse piciorului drept. Am fost la UPU, unde am fost cusut. Nu am declarat că s-a intamplat la munca. Angajatorul a anunțat ITM-ul despre acest eveniment. Medicul de familie Mi-a dat concediu medical pe cod 01. Se poate schimba pe cod 03 daca ITM constata ca este accident de muncă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 7 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate schimba codul certificatului medical, in situatia descrisa de dvs.

www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cod indemnizatie val.lungu val.lungu La prezentarea la UPU a Spitalului Judetean Ploiesti un angajat victima unui accident de circulatie a primit concediu medical aplicandu-i-se cod de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical accident de munca rrramor rrramor Buna ziua, Speta: am un angajat care in luna februarie a suferit un accident. Din 11 februarie - 29 februarie a primit concediu medical din spital - cat ... (vezi toată discuția)
Accident de munca Sanas Sanas La momentul intamplarii unui accident care ar putea fi accident de munca se anunta de catre angajator ITM-ul si Casa de Pensii. Omul este internat in spital si ... (vezi toată discuția)