avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Metoda iesire din stoc aceesorii oferite cadou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Metoda iesire din stoc aceesorii oferite cadou

Buna ziua,
Am o intrebare daca ma puteti ajuta. Daca la anumite produse vandute ofer cadou accesorii, cum pot sa ma justific ca acele produse nu se mai afla in stoc.(intrarea a fost facuta normal, gestiune cantitativ valorica) Le-am facut nota de transfer intr-o gestiune separata cu articole cadou. (global valorica) Trebuie sa fac si un proces verbal de scoatere din gestiune? Tin sa precizez ca activitatea se desfasoara online,
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 20:17, 7 Martie 2018
Parerea mea este ca iesirea sa o faceti pe acelasi document justificativ de vanzare(factura, bon fiscal) .Aceste produse oferite cadou ar trebui sa le reclasificati ca materiale consumabile ,respectiv bunuri acordate in scopul stimularii de vanzare deoarece nu puteti vinde marfa sub costul de achizitie.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Cabinet Expert Contabil, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie bar - restaurant AncaUrda AncaUrda Care este monografia contabila si documentele primare pentru o unitate de alimentatie publica Bar – Restaurant care isi organizeaza evidenta stocurilor ... (vezi toată discuția)
Gestiune magazin haine ionut_79 ionut_79 buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine. pentru o SRL, activitate secundara comert cu amanuntul al imbracamintei, cum este cel mai bine sa tina ... (vezi toată discuția)
Procedura inregistrare productie imike imike Am o intreprindere, producator de imitatii de bijuterii. Emit nota de receptie (pt.achizitii de materii prime) cu pretul de achizitie, dupa aceea fac bon de ... (vezi toată discuția)