avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Denunt cu privire la o evaziune fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Denunt cu privire la o evaziune fiscala

Buna ziua,
Unde as putea depune un denunt cu privire la o evaziune fiscala?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:28, 18 Februarie 2023
In cazul infractiunilor de evaziune fiscala urmarirea penala trebuie efectuata de procurorul de la parchetul de pe langa tribunal.
Puteti sesiza ANAF din judetul dvs. in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Dacă aveți informații referitoare la o posibilă fraudă fiscală sau vamală, puteti sa le transmiteți în scris datele , completând formularul unic de contact, disponibil pe site-ul ANAF, la adresa [ link extern ] /,
sau la registratura ANAF din București, str. Apolodor nr. 17, sector 5.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Bună ziua,

Am avut de făcut un semineu, am contactat o persoana care stiam ca face. A terminat lucrarea intre timp eu eram la spital cu o racela a rămas cu soția. I-a cerut 500 lei in plus fata de suma negociata si i-a zis ca factura si garanție i-o aduce a doua zi

Mentionez asta sa intamplat pe 24/01/2023. Acuma semineul scoate fum de a afumat toți peretii si el nu mai răspunde la telefon.

Am fost la Anaf Roman si a zis ca reclamatie se depun la Suceava. Vă mulțumesc aștept un răspuns
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2023
Manuela Rășină, administrator
Depuneti reclamatia la Suceava, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate depune prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de sesizare/reclamatie anaf kingjack23 kingjack23 Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu un model de sesizare/reclamatie la ANAF pentru evaziune fiscala? Multumesc! (vezi toată discuția)
Zgomot mare și noxe de la o vopsitorie auto fără autorizație. unde să reclam acest lucru? Eliada Lazar Eliada Lazar Buna ziua, Locuiesc la iesirea din Focsani si in urma cu 3 ani vecinul meu de casa si-a deschis o vopsitorie auto. Sediul firmei este in Odobesti iar sediul ... (vezi toată discuția)