avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Zgomot mare și noxe de la o vopsitorie auto fără ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Zgomot mare și noxe de la o vopsitorie auto fără autorizație. Unde să reclam acest lucru?

Buna ziua,

Locuiesc la iesirea din Focsani si in urma cu 3 ani vecinul meu de casa si-a deschis o vopsitorie auto. Sediul firmei este in Odobesti iar sediul de lucru este in Focsani.
Tin sa precizez ca nu am fost de acord, dar mi-a cerut sa-l inteleg ca isi va cauta o alta locatie care sa fie in conformitate cu legea.
Distanta dintre cele doua case este de 3m.
Nu are un panou publicitar, face totul in negru. Are gardul inalt si de la strada nu se vede ce este in curte.
Au trecut aproape 3 ani, ma amana mereu, zgomot mare si aer toxic si la un moment dat mi se pare ca ne ia de prosti, ca sa zic asa.
Nu mai am rabdare si as vrea sa fac o reclamatie, dar nu stiu unde sa ma prezint.
Va rog din suflet sa imi dati un sfat.
Va multumesc tuturor.
Eliada
Ultima modificare: Joi, 15 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 23:27, 15 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati oficicial directia corp control din primarie si autoritatea de sanatate publica
acest răspuns util
Buna seara,
Puteti depune o sesizare la Agentia pentru Protectia Mediului Vrancea
acest răspuns util
Puteti depune sesizare si la fisc.
Toate sesizarile sa le faceti in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarile s epot trimite prin posta cu confirmare de primire.
acest răspuns util
Sesizati Directia Antifrauda din cadrul ANAF.

Dacă aveți informații referitoare la o posibilă fraudă fiscală sau vamală, vă rugăm să le transmiteți în scris, completând formularul unic de contact, disponibil pe site-ul ANAF, la adresa [ link extern ] .
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
VA MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR PENTRU INFORMATII SI PENTRU TIMPUL DVS PE CARE MI L-ATI ACORDAT.
ELIANA

Alte discuții în legătură

Model de sesizare/reclamatie anaf kingjack23 kingjack23 Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu un model de sesizare/reclamatie la ANAF pentru evaziune fiscala? Multumesc! (vezi toată discuția)
Control garda financiara eduard1l eduard1l Cum sa cer un control de la garda financiara la o societate la care sunt actionar. Asociatul meu e administrator si de cativa ani eu nu mai stiu ce face , nu ... (vezi toată discuția)
Probleme patron arab catalinvulcan2018 catalinvulcan2018 In luna martie,pe 19 mai exact,m-am angajat la o cafenea ,unde un arab era patron,acolo lucra si prietena mea,toate bune si frumoase pana pe 20 21 cand ... (vezi toată discuția)