Buna ziua. Sunt insarcina si lucrez cu contract pe termen determinat ce are sa exipre in luna Mai . De curand medicul ginecolog mi-a dat o fisa cu risc maternal. Acaesta am depus-o la firma la care lucrez, impreuna cu restul actelor cerute de ei. Urmand sa mi se acorde concediul de la medicul de familie. Actele au fost depuse de catre firma la medicina munci care a aprobat si mi-a dat la randul ei o foiaie, care urma sa fie depusa la doctorul meu de familie, insa acesta nu mi-a acordat medicalul pe motiv ca pe aceea foaie nu sunt cele doua vize ( DSP si ITM ). Acum firma nu se intereseza de acseste doua lucruri pe care vi le-am spus eu, iar eu nu stiu ce sa mai fac . Am obtinut viza ITM dar cei de la DSP mi-au spus ca firma era obligata sa faca acest lucru, nu eu ca si gravida, neputand sa imi puna acea viza pe foaie . Imi este teama ca raman fara indemnizatie ... Nu stiu ce sa mai fac , ma plimba de colo colo, fac drumuri si nimic.
Sesizati angajatorul in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Puteti sesiza si DSP tot in scris, cu nr. de inregistrare/ data daca firma nu-si indeplineste atributiile legale.