avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... oug 111/2010 art 32/33
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

oug 111/2010 art 32/33

Copilul meu este incadrat in grad de handicap grav cu asistent personal.Sotul meu este asistentul personal al copilului.Eu ca mama mai pot beneficia de timp de lucru redus la jumatate pentru ingrijirea copilului cu handicap ?

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am în îngrijire un copil cu handicap grav care ... Ela Mihaela Ela Mihaela Bună ziua, Am în îngrijire un copil cu handicap grav care a împlinit 7 ani în luna iunie 2020. Certificatul de încadrare în grad de handicap este ... (vezi toată discuția)
Angajarea unui asistent personal / legea nr. 448/2006 katharina.kiss katharina.kiss sunt mama unei fetite in varsta de 4 ani cu certificat de handicap gradul grav cu drept la asistent personal . in prezent eu ma aflu in concediu pt cresterea ... (vezi toată discuția)
Protectia copiilor cu handicap claus2013 claus2013 sunt functionar public cu statut special (in administratia nationala a penitenciarelor) am in intretinere un copil cu handicap grav nascut la data de 17 11 ... (vezi toată discuția)