avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Hotarare judecatoreasca?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Hotarare judecatoreasca?

Buna seara scuza-ti romanul intrebarea mea este am ramas fara carnet de conducere sau Nu ?? Complet: C4 PENAL - camera preliminara si fond
Tip solutie: Fără acord de recunoaştere
Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. (4) Cod procedură penală raportat la art. 396 al. 10 Cod procedură penală, art. 336 al. 1 Cod penal, art. 83 Cod penal, stabileşte faţă de inculpatul RAD COSMIN GHEORGHE, pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. În baza art. 83 alin. (1) Cod penal, amână aplicarea pedepsei de 1 an închisoare pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 84 Cod penal, de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 85 alin. (1) Cod penal pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Sibiu, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 86 alin. (1) Cod penal pe durata termenului de supraveghere, datele prevăzute în art. 85 alin. (1) lit. c) - e) se comunică Serviciului de Probaţiune Sibiu. În baza art. 404 alin. (3) Cod procedură penală atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 88 din Codul penal cu privire la revocarea beneficiului amânării aplicării pedepsei şi executarea acesteia în întregime în caz de nerespectare cu rea credinţă a măsurilor de supraveghere, a obligaţiilor impuse şi de săvârşire de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere. La data rămânerii definitive, dispune comunicarea prezentei hotărâri la Serviciul de Probaţiune Sibiu. În baza art. 274 alin. 1 Cod procedură penală raportat la art. 272 alin. 1 Cod procedură penală obligă inculpatul Rad Cosmin Gheorghe la plata sumei de 500 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 07.03.201
Document: Hotarâre 107/201 07.03.201
Cu stima multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
tiramysu80, utilizator
Daca ramane definitiva, vi se restituie permisul.
Multumesc frumos pentru raspuns
Bună ziua,azi am primit o comunicare hotărâre penala, sunt aproape 30 de zile de cand am fost la tribunal sa fie oare decizia definitivă?
Ca nu scrie nicăieri .Multumesc mult pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier tiramysu80 tiramysu80 Bună seara intrebarea mea este se trece in CAZIER sau nu ?? Este sentintă DEFINITIVĂ. Complet: C4 PENAL - camera preliminara si fond Tip solutie: ... (vezi toată discuția)
Problema penala, posibilitate de parasire tara GClaudiuC GClaudiuC Buna seara, Am o problema cu care ma confrunt as vrea daca se poate un raspuns urgent, problema sta in felul urmator, am condus un scuter fara permis mi s-a ... (vezi toată discuția)
Anularea permisului de conducere Mihaela.M00 Mihaela.M00 Buna ziua, Cum pot afla daca in urma unei sentinte date de judecatorie a fost anulat si permisul de conducere? In solutie nu este mentionat nimic despre acest ... (vezi toată discuția)