avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecini galagiosi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecini galagiosi

ce pot face in cazul vecinului care plimba mobila prin casa pana dupa miezul nopții si merge in încălțări cu talpa tare? menționez ca am făcut plângere la politie dar problema este departe de a fi rezolvată. intr o seara am încercat sa o contactez pe vecina de deasupra. telefon închis, era doar fiul acasa. am bătut la usa si nu a răspuns. in 5 minute m a sunat vecina care m a făcut prost de bubui si nebun si ca imi arată ea mie. i am explicat ca apelul este înregistrat si ca voi merge la politie. in maxim 10 minute m am trezit cu un echipaj de politie la usa. i am amenințat copilul! am mers la politie sa depun plângere iar polițistul de proximitate m a trimis la plimbare... imi poate da cineva un sfat? ce sa fac? unde sa merg? multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
nelu1973, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 03:52, 8 Martie 2018
Nelu,
Este foarte greu, dar cand mergi la politie, sa mergi cu o reclamatie in dublu exemplar la tine. Inregistrezi reclamatia, primesti nr. de inregistrare. Poti merge in audienta la seful sectiei sau chiar la Inspectorat. Probabil ca vecina ta are vre0un gashper pe-acolo...
As vrea sa te mai sfatuiesc sa ai ceva martori, vecini de-ai tai care pot sa te ajute - sunt poate deranjati si ei de comportamentu doamnei, ceva de genul acesta...
Este greu de trait la bloc in aceste conditii, ce sa zic?
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresat fizic de 2 barbati care sau dovedit ulterior ca sunt politisti basi basi Buna ziua.Duminca 29 aprilie veneam de mana cu fiul meu spre casa,pe scara blocului la mine este intuneric,urcand scarile spre etajul 2 unde stau dau nas in ... (vezi toată discuția)
Vecini extrem de galagiosi pe timpul noptii si nu numai ! peterbilt peterbilt De aproximativ doi ani ma confrunt cu o situatie extrem de frustranta care tinde sa devina disperata. Deasupra apartamentului in care locuiesc eu stau cu ... (vezi toată discuția)
Am observat ca vecinii de jos sunt de vina. eu cred ca exista ... ionuta57 ionuta57 Am observat ca vecinii de jos sunt de vina. Eu cred ca exista si vecini de sus care deranjează si nu numai. Am o intrebare daca un vecin urmărește cand ... (vezi toată discuția)