ce pot face in cazul vecinului care plimba mobila prin casa pana dupa miezul nopții si merge in încălțări cu talpa tare? menționez ca am făcut plângere la politie dar problema este departe de a fi rezolvată. intr o seara am încercat sa o contactez pe vecina de deasupra. telefon închis, era doar fiul acasa. am bătut la usa si nu a răspuns. in 5 minute m a sunat vecina care m a făcut prost de bubui si nebun si ca imi arată ea mie. i am explicat ca apelul este înregistrat si ca voi merge la politie. in maxim 10 minute m am trezit cu un echipaj de politie la usa. i am amenințat copilul! am mers la politie sa depun plângere iar polițistul de proximitate m a trimis la plimbare... imi poate da cineva un sfat? ce sa fac? unde sa merg? multumesc.
Nelu,
Este foarte greu, dar cand mergi la politie, sa mergi cu o reclamatie in dublu exemplar la tine. Inregistrezi reclamatia, primesti nr. de inregistrare. Poti merge in audienta la seful sectiei sau chiar la Inspectorat. Probabil ca vecina ta are vre0un gashper pe-acolo...
As vrea sa te mai sfatuiesc sa ai ceva martori, vecini de-ai tai care pot sa te ajute - sunt poate deranjati si ei de comportamentu doamnei, ceva de genul acesta...
Este greu de trait la bloc in aceste conditii, ce sa zic?
Succes!