avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu avem asociatie de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu avem asociatie de locatari

Buna ziua,
Locuiesc intr-un complex rezidential, si de 10 ani inca nu s-a constituit asociatie de locatari.
Problema este ca dezvoltatorul inca detine foarte multe apartamente in complex.
Se fac contracte exagerat de scumpe, se dau salarii enorme, toate din banii nostri.
Ce putem face?
Nu avem niciun drept?
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
victorpantea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:16, 9 Martie 2018
Chiar daca mai exista apartamente detinute de catre dezvoltator,restul proprietarilor aveti dreptul sa desfasurati demersuri pentru infiintare asociatie de proprietari
Lecturati L nr 230/2007 actualizata si vedeti procedura de parcurs,documentele necesare pentru infiintare asociatie de proprietari
Succes !
Ok,
Asociatia se intemeiaza pe bloc sau pe complex?
Multumesc
Daca cititi cu atentie ce vi s-a recomandat o sa intelegeti.
Recomandarea mea este sa va asociati doar pe un singur bloc,
Daca nu aveti timp cu actiunea de infiintare a as. prop., trebuie sa gasiti o firma de infiintari as. prop. dispusa sa va ajute (desigur contra/cost).
Mai intati parcurgeti legislatia.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc nou - cum ne inscriem in asociatie? ralu0308 ralu0308 va rog sa ma ajutati cu un sfat: m-am mutat de 1 luna intr-un apartament in bloc nou si as dori sa stiu cum ne putem inscrie intr-o asociatie de proprietari. ... (vezi toată discuția)
Poate dezvoltatorul unui ansamblu imobiliar să fie și președintele asociației de proprietari? MuzaUrbana MuzaUrbana Buna ziua. As dori sa stiu daca unul dintre asociații unu grup de dezvoltatori imobiliari are dreptul sa fie si președintele asociației proprietarilor? ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari ansamblu 75% detinuta de o firma privata AndreeaCio AndreeaCio Buna ziua, as vrea niste sfaturi pt urm situatie. Locuiesc intr un ansamblu rezidential din care sunt vandute 25% din apartamente.Ieri dezvoltatorul ne a ... (vezi toată discuția)