avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... M-a cautat poliția acasa si nu inteleg de ce..
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

M-a cautat poliția acasa si nu inteleg de ce..

Salut, este normal sa ma caute poliția acasa fără motiv? Acum 2 saptamani in timp ce mergeam spre liceu cu niste amici am fost opriți de niste polițiști pentru ca ei fumau o țigară și au vrut sa verifice, ne-au mai intrebat daca cunoastem si consumatori, le am raspuns negativ, iar astăzi mi-a spus mama ca un comisar a batut la poarta si a intrebat de mine, este posibil sa fi fost din cauza ă ceea ce se întâmplase cu 2 saptamani inainte?
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
adrian6371, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:17, 9 Martie 2018
pentru a indeparta situatii neplacute inclusiv amenda,aducere cu mandat,asumati-va responsabilitatea si dati curs interesului politiei de audiere
Poliția nu prea vine fără motiv...
Probabil ca in legatura cu fumatul ati fost cautat...
E posibil sa va fi luat la poliție daca va găseau.
Vorbiti cu părinții sa aveti si avocat în caz de nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descindere făcută fără sa am nicio calitate , înștiințare prin posta că voi/as putea fi monitorizat . Laur1805 Laur1805 Acum câteva săptămâni am avut neplăcerea sa primesc vizita unor polițiști dimineața la 6 (cum este procedura ) in căutarea de substanțe interzise. ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri de risc CIpriBu CIpriBu Buna ziua. Am o intrebare importanta. Sunt implicat intr-un caz in care sunt acuzat de trafix de droguri de risc(cannabis). Prietena mea a fost chemata ca ... (vezi toată discuția)
Retinere abuziva a permisului de conducere FSebastian FSebastian Buna ziua, In luna noiembrie 2009, in urma unui concurs nefericit de conditii si imprejurari, mi-a fost retinut permisul de conducere de catre politia ... (vezi toată discuția)