avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenda
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenda

Buna ziua!
Imi renovez apartamentul timp de 3 luni. Nu locuim acolo, si nici nu putem sa mergem foarte des, pentru ca nu ne permite locul de munca. Incercam sa mentinem curat casa scarii, dar din cauza ca nu suntem acolo zilnic, nu reusim intotdeauna sa spalam scara. Cand mesterii ies din apartament, raman urme de pantofi pe etajul nostru. Cand suntem acolo, spalam seara scara, dar repet, nu putem sa mergem in fiecare zi si mesterii nu fac curat dupa ei, degeaba le cerem. Astazi am gasit un bilitel, care spunea, daca nu spalam urmele, vor chema politia. Intrebarea mea este: in cazul in care va veni politia, putem sa primim amenda pentru asa ceva? Si daca da, cat? Mentionez, avem femeie de servici, pe care o platim si noi, si i-am si dat mai mult pentru disconfortul cauzat de renovare. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: pancsyka , utilizator 19:40, 8 Martie 2018
Politia nu va fi chemată pentru că ar deranja pe cineva niste urme lăsate la plecarea din imobil. Politia va fi chemată din dorința bolnavă a unuia care având mintea odihnita nu are altceva de făcut decât să formuleze reclamații,in scopul de " a face un râu " unei persoane care îndrăznește să-și îmbunătățească situația/starea imobilului deținut în proprietate. Din păcate, este încurajată și îndemnată și astăzi o asemenea activitate sub diverse pretexte.....
Politia poate sa intervina doar in cazul in care este tulburata linistea locatarilor in timpul orelor de odihna,Puteti sa afisati un bilet in care va cereti scuze pt disconfortul creat si precizati faptul ca in masura posibilitatilor femeia de servici face curatenie.
Asta ar insemna ca nici in cazul in care mai mult decat jumatate din bloc din semneaza ca le deranjeaza urmele nu pot sa primesc amenda?
Amenintarea cu politia este deplasata
Puteti indeparta nejunsul aplicand un stergator sau bucata carpa,covor umede care sa retina eventualele urme de reziduuri de la igienizare imobil
Am pus la dispozitia mesterilor tot, dar nu-l folosesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scara de bloc Ioana B nnnn Ioana B nnnn Buna ziua! Am o întrebare. Noi plătim scara blocului 52 de lei pe luna sau cam așa ceva. Vreau să știu dacă din acești bani se plătește și o femeie ... (vezi toată discuția)
Vecin nou .... ewe ewe La inceputul lunii mai s-a mutat un nou vecin in scara. A facut tot felul de lucrari de \\\\"renovare\\\\" in apartament, fara a anunta asociatia de ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, de curand am achizitionat un apartament. toate frumoase ... Paul2017 Paul2017 Buna ziua, De curand am achizitionat un apartament. Toate frumoase pana am inceput renovarile. Problema este urmatoarea, la fiecare zgomot ne trezim cu ... (vezi toată discuția)