avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema racordare casa construita enel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema racordare casa construita enel

am construit o casa in comuna copaceni ilfov,ultimul stalp se afla la cca 270m,am autorizatie constructie p/v de terminarea lucrarilor,platesc impozit la fel ca ceilalti locuitori,am strada asfaltata fara iluminat public,am depus cereri la enel si primarie pentru racordare si de 3 ani nu se rezolva nimic.
Doresc sa intreb daca exista o lege de care sa ma pot folosi pentru a obliga autoritatea publica(primaria) sa imi rezolve problema,platesc impozite la fel ca toti locuitorii comunei care au utilitati....
Cel mai recent răspuns: niculungu , utilizator 14:05, 7 Mai 2018
S-a invocat vreun motiv de refuz ?
Probabil, primaria nu detine buget pentru extinderea iluminatului.
O solutie ar putea fi sa faceti alimentarea cu energie electrica pe banii dvs. (trebuie sa fie de acord si firma de distributie curent electric care intocmeste/ avizeaza proiectul si dupa caz executa lucrarea) urmand ca ulterior cand se vor mai construi casa in zona sa recuperati de la noii proprietari.
Operatorul de distribuție este obligat să ofere o soluție de racordare la rețea a tuturor solicitanților și să comunice condițiile de racordare, conform reglementărilor în vigoare.
Un nou ORDIN 34/2018 al ANRE-[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme autorizatie construire bransament primarie AnaisB AnaisB Locuiesc in sect. 1, cartierul Straulesti. Din pacate apartin de Enel Buftea cu racordul (adica de Ilfov). Alerg dupa autorizatia de construire bransament din ... (vezi toată discuția)
Branșament curent electric cu probleme staijosaidoi staijosaidoi Bună ziua, Vă rog să mă ajutați cu un sfat. Am următoarea problemă:Nu mă pot racorda la curentul electric. Povestea este următoarea: am ... (vezi toată discuția)
De unde se consideră branșamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului? stirbu67 stirbu67 De unde se considera bransamentul electric ca fiind proprietatea utilizatorului ? Intreb deoarece pe acel surub de legare a cablului electric care porneste ... (vezi toată discuția)