avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cumparare autovehicul inmatriculat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cumparare autovehicul inmatriculat

Buna seara,
Doresc sa achizitionez un autovehicul inmatriculat,dar sambata,cand ma pot deplasa in localitatea de unde este autovehiculul, nu este deschis la taxe si impozite.
Intrebarea mea este daca pot sa completez contractul de vanzare cumparare cu cele 4 copii aferente,sa pastrez o copie,sa plec cu masina si actele ,iar vanzatorul sa-mi trimita cele 3 copii cu stampila de la taxe si impozite ?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:07, 9 Martie 2018
Avand in vedere situatiile neplacute in astfel de situatii se prefera la incheierea formalitatilor fiecare parte sa depuna si sa preia toate documentele necesare radierii respectiv inmatricularii auto
Nu este de preferat sa ramana documente de comunicat dupa tranzactionare auto,pentru ca uneori din varii motive vanzatorul nu depune certificat fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto gabi0708 gabi0708 Se poate vinde o masina, primita ca donatie, dar inca neinmatriculata de catre titular? Mentionez toate taxele la zi, impozit, ITP. (vezi toată discuția)
Vanzare auto in lipsa proprietarului yorkie yorkie Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate in urmatoarea problema Sunt plecat din tara si am lasat masina la vanzare in Romania tatalui meu. Acesta nu ... (vezi toată discuția)
Cumparare autovehicul inmatriculat ro de la proprietar care nu a inmatriculat masina pe numele sau Eugeniu Chelaru Eugeniu Chelaru Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autovehicul inmatriculat in Romania. Problema este ca proprietarul actual nu a inmatriculat autovehiculul pe numele ... (vezi toată discuția)