avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sponsorizare pentru persoana cu handicap gradul doi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sponsorizare pentru persoana cu handicap gradul doi

Buna ziua, sunt o persoana cu handicap 37 ani , cu gradul doi de invaliditate (diabet zaharat tip 1 insulinodependent , retinopatie, hipertensiune esentiala...). Sunt interesat pentru achizitionarea unui dispozitiv de autodozare/autocontrol insulina. Daca acest dispozitiv poate fi procurat prin sponsorizare printr-un S.R.L. , si care ar fi demersurile. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:21, 12 Martie 2018
Trebuie sa-l obtineti printr-un ONG specializat, chiar daca dvs. convingeti o firma sa va dea banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diabetul este o boala de handicap? MARIUS1000 MARIUS1000 În urmă cu 5 ani am fost diagnosticat cu diabet zaharat de tip 2, si cu insulină dependent,fac insulină de 4ori pe zii a câte 114 unități,am incercat si ... (vezi toată discuția)
Handicap accentuat aureliagorgan1943 aureliagorgan1943 Ma numesc Aurelia Gorgan din Arad , as dori un raspuns la intrebarea: cu urmatoarele diagnostice pot beneficia de handicap accentuat? 1 ) purtatoare de ... (vezi toată discuția)
Sunt bolnav de diabet tip1[insulino dependent] ,pot fi scutit de impozitul pe salariu ? TesuAdrian TesuAdrian Buna ziua doamnelor si domnilor ! Sunt bolnav de diabet tip1 [ ma injectez cu insulina de 4[patru] ori pe zi ] lucrez la o companie privata si vreau sa va ... (vezi toată discuția)