avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... eliberare adeverinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

eliberare adeverinta

Buna ziua, as dori sa pun urmatoarea intrebare: Daca mi s-a eliberat o adeverinta cu vechimea in munca si nu o pot ridica personal (deoarece programul meu de lucru se suprapune cu programul dansilor), pot delega o alta persoana sau sa fie trimisa prin posta? Spun acest lucru deoarece am delegat pe cineva sa o ridice (fiica mea) si am primit un mail de la institutia respectiva prin care imi solicita sa o ridic personal.
Exista cumva si o baza legala in acest sens?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: michat , utilizator 12:21, 9 Martie 2018
Se poate delega o alta persoana sau sa va fie trimisa prin posta .... nu exista baza legala pentru astfel de situatii.
Va multumesc mult pentru promptitudinea raspunsului dvs. O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine o cerere pentru depunere adeverinta vechime? andreea_lazar andreea_lazar Buna ziua! As dori sa va intreb cum as putea obtine o cerere pentru adeverinta de vechime,sa o pot completa chiar si online? Si pot imputernici pe altcineva ... (vezi toată discuția)
Termen eliberare adeverinta de vechime AltaMihaela AltaMihaela Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este termenul legal in care un fost angajator este obligat sa elibereze adeverinta de vechime si care este temeiul ... (vezi toată discuția)
Atributii ale consilierului personal al primarului MARIANA TUDOR MARIANA TUDOR Buna ziua. Primarul poate sa dea prin fisa postului consilierului personal dreptul de a semna adeverinte si certificate fiscale ? Multumesc . (vezi toată discuția)